CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Adidas Yeezy Boost 350 TAN lage prijzen
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » Other Origin/Destination Driver
Author Message
azzDana3



Joined: 15 Feb 2017
Posts: 2

PostPosted: Wed Feb 15, 2017 11:14 pm    Post subject: Adidas Yeezy Boost 350 TAN lage prijzen Reply with quote



De Adidas Yeezy Boost 350 TAN lage prijzen is terug in een nieuwe “Black Pirate’ colorway 22ste zaterdag augustus. Door nu heb je in de vele loterijen ingevoerd en geprobeerd je hand op het sluiten onderaan een paar, maar de kans is groot dat je nog wel wat wachten op de laatste Yeezy Boost versie doen. De derde samenwerkingsverband tussen Kanye West en adidas, de lowtop vertolking beschikt over tal van comfortabele Boost op de zool, terwijl een gebreide bovenste zet de abstracte patroon in een onheilspellend all-black-alles.

We zijn steeds dichter en dichter bij de volgende adidas Kanye West sneaker release, die zoals u waarschijnlijk al weet, is het de “Black Pirate” Adidas Yeezy Boost 350 Core Zwart 50% Korting. De sluipende editie van de ultieme hype schoen van het jaar is nu in staat om te worden bekeken in detail, met de zoete shots die je hier ziet. Controleer hen van dichtbij en te voet, en dan vergeet niet dat ze laten vallen op 22 augustus bij geselecteerde adidas retailers wereldwijd.

Deze zaterdag markeert de officiële release van de Adidas Yeezy Boost 350 Groen Groothandel in de “Black” colorway. Naast een introductie door de adidas Bevestigd App, de Yeezy Boost 350 zal wereldwijd beschikbaar zijn op een aantal winkels. Doorgaan op hieronder voor een volledige lijst van waar te kopen de adidas Yeezy in Black (begint met Verenigde Staten winkels, dan wordt in alfabetische volgorde) en stay tuned voor de officiële druppel dit weekend.

Officiële foto's van de Adidas Yeezy Boost 350 Kopen goedkoop in. Bevestigd voor 22 augustus release datum door Adidas, de “Pirate Black” Yeezy Boost Lage editie komt met de onheilspellende bovenste gedrenkt in zwart om de unieke tussenzool passen. Vers van het nieuws dat deze bijzondere kleurencombinatie inderdaad zal aankomen in halve maten deze go-around, zal de all-black esthetische misschien wel de grootste release van de zomer de opvolging van de wil van de oorspronkelijke Yeezy 350 Boost zijn.

Bent u klaar voor een ander Adidas Yeezy Boost 350 Online Bestellen om te komen tot het einde van deze maand? De enige andere keer dat we het allemaal zwart Yeezy Boost dieptepunten gezien was tijdens de YEEZY Seizoen 1 te lanceren, maar nu hier is het in volle glorie. Slated retailers hit op 22 augustus, de unieke Primeknit is bovenrug met een patroon om de eerste release te passen, maar het is gecamoufleerd dankzij het gebruik van een veel donkerdere tint. Het tabblad hiel vitrines de enige hints van rood gedurende een premie touch. Het is onbekend of adidas eindelijk een manier om de gebruikelijke witte volledige lengte Boost dempingssysteem op de bodem een ​​andere kleur te maken hebben, maar we zullen moeten afwachten.
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » Other Origin/Destination Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group