CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Nike Roshe Run For Sony Music Artists
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver
Author Message
buryadxeleom985



Joined: 19 Sep 2015
Posts: 27

PostPosted: Mon May 30, 2016 4:26 am    Post subject: Nike Roshe Run For Sony Music Artists Reply with quote

Met een flink aantal nieuwe algemene releases in rotatie heeft de Nike Roshe Run een "hersenen" afdrukpakket beschikbaar alleen voor de dames. Elk paar beschikt bestaat uit twee nieuwe varianten van de zeer populaire loper, over een ingewikkelde hersenen-geïnspireerde patroon stroomt in hun respectieve silhouetten. Met één versie sportieve een kijkje gemengde bessen, gaat de andere voor een zwarte houtskool verschijning. Reeds beschikbaar in Roshe Run Dames Zwart select Nike detailhandelaars, met inbegrip van Hype DC, laat het ons weten welk paar je bent de meeste kijken uit naar het oppakken van. Blijven domineren het zomerseizoen, heeft Nike uitgerold een andere nieuwe colorway van de populaire Roshe Run.

NSW werpt enig licht op de kleinere maten met een heldere nieuwe colorway van de Nike Roshe Run. Deze "Hyper Pink" stijl code dat alleen in basisschool maten komt is een two-tone compositie dat van de bijnaam tint met puur wit paren. Sportief zijn oorspronkelijke ontwerp, een levendige roze bovenste staat in contrast door een witte Swoosh en tong strip klaar uit met gevlekte veters en een wit enige. Pak een paar vandaag voor uzelf of voor uw dame voor $75 op Sneakersnstuff. De veelzijdigheid van het model Aantrekkelijk Schoenen Nike Air Huarache Yeezy Heren Zwart Wit is verder onderstreept door deze "Fuchsia" stijl code, welke functies de titel kleur in de bovenste Maas.

Met aandacht van de wereld op Rio voor de 2014 FIFA World Cup krijgen zelfs op maat sneakers in op de actie. De nieuwste creatie van GourmetKickz is een Nike Roshe Run "Viva Brazilië" aangepaste, een feestelijke make-up op de simplistische silhouet. Deze speciale Nike Roshe Run plaatst een gradiënt effect op de teen en de tong in Brazilië's nationale kleuren, met "Viva" postzegels in heel gespot. Zie meer hoeken van deze voetbal-geïnspireerde sneakers hieronder en vertel ons wat u denkt in de feedback ruimte onder.

Geïnspireerd door de World Cup kampioenschap hardware, de Nike Roshe Run Hyperfuse "Gouden trofee" is slechts een paar dagen weg van vrijgeven. Pakken met de bouw Aantrekkelijk Schoenen Nike Air Huarache Yeezy Heren Zwart Wit van een premie, ivoor vloeit voort uit de tong aan de tong. Zwart siert de binnenvoering en accenten, terwijl metallisch goud de hak en Swooshes tab. Slated verwerkt aankomen bij select Nike retailers, met inbegrip van eenheid, op donderdag, 26 juni, zal deze trappen een instant cop voor u? Blijf lezend voor een paar meer ziet en geluid uit in de commentaren hieronder sectie.
AIM Address
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group