CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Teniska Pozornosti: Krivý Jazykmi x Novej Rovnováhy 574 Pack
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver
Author Message
oceaningly



Joined: 20 Apr 2016
Posts: 5

PostPosted: Mon May 30, 2016 3:38 am    Post subject: Teniska Pozornosti: Krivý Jazykmi x Novej Rovnováhy 574 Pack Reply with quote

Minulý rok značka new Balance a predajca, ktorý je premier Jazykmi spojila pre dve varianty spojené s klasické 574, že zaplatená česť ich história spolu. Krivý Jazykov sa stane, č úplného cudzinca na starostlivosť o rôzne Nové modely Rovnováhy v rámci dekády, ktoré sa v minulosti 574. Ale tento balík zameraný na oboch new balance 574 mens grey spolu s niekoľkými 576 cez minulosti. Tieto pack, ktorý je špeciálne značky, a nás, v minulom roku 2004, keď ich partnerstvo prvý začal.

Pôvodne stanovená stať časti Krivý Jazyky 10. jubileum a rok predtým sa určite boli odložené. Sa zabezpečilo uvoľnenie, ktorý sa skončil až sa za oneskorenie dostať ideálne na pokrytie rešpektovať ich prvý projekt, ako moc je dosť silná, aby stáť pri sebe samej.

Pôvodne vydané v januári 2007, prémiové materiály a textúry plumped pre skupiny dizajnérov vhodne priniesť tradíciou, že je hrdý a remeselnú na new balance 574 damskie granatowe. ST33 je uznávaný ako najlepší z najúčinnejších s ohľadom na to, čo práve značka new Balance ponúka. Vyrobený, upravený, a vyvinutý v spojených štátoch, ST33 diely žiadne náklady s dodaním detaily a zmesi výtvarného umenia a tenisky spolu. Použitie jasné, "fish-tank" teniska box rovnako je praktické bývanie bežci. V 574 model nie je žiadny šok, keď výbere vintage siluetu s pevnou technológie a nezabudnuteľný siluetu. Podporovaný ST33 podpis rovný chrbát obuv, tento runner je pevná voľba pre všetkých zberateľov lacné značkové tenisky.
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group