CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Converse Chuck II Canvas Fatigue lage prijzen
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-DCA Driver
Author Message
aqqNoah1



Joined: 14 Mar 2017
Posts: 2

PostPosted: Tue Mar 14, 2017 3:45 am    Post subject: Converse Chuck II Canvas Fatigue lage prijzen Reply with quote



Als onderdeel van de Fall / Holiday 2016 line-up, is de vernieuwde Converse Chuck II Canvas Fatigue lage prijzen behandeld met de nodige verbeteringen om op te staan ​​tegen onvoorspelbare, guur weather.Boasting een nieuw klimaat-shield canvas samenstelling, is het model voorzien van een duurzaam waterafstotende (DWR) behandeling. Daarnaast hebben de mediale oogjes van is verwijderd en een gusseted tong wordt geïmplementeerd om de elementen verder af te weren.

Converse sluit aan bij de Amerikaanse internationale luxe mannen lifestyle merk John Varvatos twee premium versie van de Converse Chuck II Leather Bone 50% Korting. John Varvatos los liet zich inspireren door zijn geboortestad Detroit te komen met de slanke en premium motief te vinden op beide paren van de John Varvatos x Converse Chuck Taylor All Star 2.

Lifestyle beelden van de opvallende Converse Chuck II Groothandel Futura Skyfall worden gekenmerkt, zoals het model bij geselecteerde retailers today.Noted als een samenwerking met de legendarische Brooklyn woonachtige kunstenaar is aangekomen, Futura, het model is voorzien van een origineel kunstwerk op het silhouet, genaamd "Skyfall."
Converse bundelt krachten met de Amerikaanse kunstenaar, Futura, het creëren van een speciale set van schoeisel benadrukt door de Chuck Taylor All Star II.Featuring origineel kunstwerk door de legendarische Brooklyn woonachtige kunstenaar, de verpakking, genaamd "Skyfall", is een unieke techniek die maakt twee optische illusies: één, dat de toeschouwer bekijkt een uitgestrektheid van boom of bergtoppen, en de andere, die eruit ziet alsof de hemel valt.

De nieuwe en verbeterde versie van de Converse Chuck II Kopen goedkoop wordt gezegd te zijn geïnspireerd door luxe sedan interieurs, vandaar de naam van het peloton. Alle drie de tonale aanbod zal komen met een schone gewatteerde bovenste gekoppeld met een micro-geperforeerde tong gedaan in een premium leer mode. De geliefde Lunarlon technologie wordt geplaatst op de zool om ervoor te zorgen dat dit de meest comfortabele paar Chucks die je ooit zult dragen.

Een nieuwe colorway van de vernieuwde Converse Chuck II Online Bestellen wordt ingevoerd voor Spring / Summer 2016.Under Nike's creatieve en technische richting, is het silhouet wezen bijgewerkt met innovatieve Lunarlon technologie van het merk voor de eerste keer, dat superieure volle voet demping en levert ondersteuning van de voetboog.De beste eigenschap van de verpakking is het gebruik van gewatteerde premium lederen op de bovenste. Deze colorway komt in een all-Zwart esthetische dat gebeurt om inspiratie te putten uit high-end luxe auto-interieurs. Zoals met steeds Chuck Taylor 2, de schoen komt ook met rubberen zolen en Lunarlon demping voor een vrij goede ondersteuning.
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-DCA Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group