CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Nike Air Max Zero Kopen goedkoop
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver
Author Message
Drewy3



Joined: 23 May 2017
Posts: 2

PostPosted: Tue May 23, 2017 9:03 pm    Post subject: Nike Air Max Zero Kopen goedkoop Reply with quote



Deze Air Max Day 2016 brengt ons twee Nike Air Max Zero Kopen goedkoop releases. Juist, de OG-kleurweg met een "Rift Blue" -palet is uitgeput om op de Air Max Day - 26 maart 2016 - op de hoogte te brengen van de retailers, naast de nieuwe levendige gele overlevering om degenen van jullie te helpen die het aanbod vorig jaar gemist hebben. Eenmaal pas een Tinker Hatfield-schets tijdens de ontwerpfase van de Air Max 1 in de late jaren 80 schrok Nike Sportswear iedereen met de introductie van het "nieuwe" model vorig jaar. Een slip-on constructie is voorzien van een traditionele AM1 buitenzool, terwijl een naadloze bovenkant accentueert met zekering en tape ondersteunende overlays.

Degenen die onder de indruk zijn van de Nike SNKRS App, hebben misschien al de kans gehad om de Witte en Gele Colorway van de Nike Air Max Zero Wit Online Bestellen te grijpen, maar nu hebben we wat meer nieuws: de pair ziet op 26 maart een wijdverspreide versie. Dag ook bekend als Air Max Day. Eens maar een vroege brainstormschets van wat het vroegste zichtbare air-wielding model kon zijn, troffen de Air Max 0-retailers vorig jaar in een verrassingsbeweging door Nike Sportswear. Veel mensen gespeculeerd op de kleurweg in de eigenlijke originele late-80s-schets, een witte en gele combinatie, zou uiteindelijk vrijkomen en op het geld met de voorspelling op de hoogte waren.

Als je je handen nog niet op de Nike Air Max Zero Sale Nederland hebt kunnen halen, brengt je vandaag goed nieuws. Het concept sneaker op basis van Tinker Hatfield's originele schets van de Air Max, die debuteerde op Air Max Day 2015 en sindsdien pas in één kleurweg heeft vrijgegeven, zal nu bijna onbeperkt aantal nieuwe opties hebben, omdat de Air Max Zero binnenkort NIKEiD zal raken . De aanpasbare Air Max Zero wordt hier in een kleurweg van de voetballer Neymar voorgesteld, met een gewaagd all-Volt-ontwerp.

Air Max Day is slechts een paar weken weg, wat betekent dat Nike Running en Nike Sportswear een schijnbaar eindeloze hoeveelheid exclusieve warmte hebben die gepland wordt om in de nabije toekomst vrij te maken. Onder deze speciale uitgave releases die helpen om de opkomst van Air Max tot dominantie te vieren, is deze Nike Air Max Zero Blauw Waar te Koop "Tokyo", een exclusieve exclusieve vrouw die inspireert uit de unieke art scene van de Aziatische stad. Een simpel golvend patroon raakt de voorvoet en de hiel in een contrasterende Midnight Navy stiksel, terwijl Champagne Pink suede en mesh updaten wat eens een verloren tekening was in het sketchbook van Tinker Hatfield. Deze Air Max Zero maakt deel uit van een grotere "City Collection" en beschikt ook over gouden kant-dubraes en tips die gebruik maken van TKO callouts.

Na de debuut op Nike's Air Max Day 2015 heeft de Nike Air Max Zero Blauw Waar te Koop sindsdien geen actie gezien. Na enkele lekkagebeelden en speculatie in de afgelopen maanden lijkt het erop dat we eindelijk een tweede kleurenweg van de schoen krijgen, gebaseerd op de originele schets van Tinker Hatfield voor de eerste Air Max-lopende schoen, in dezelfde witte en gele schema als voornoemd schetsen.
_________________
adidas Superstar White
adidas Superstar Black
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group