CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Adidas Ultra Boost Yeezy Korting
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver
Author Message
Bobtry3a



Joined: 21 Jun 2017
Posts: 2

PostPosted: Wed Jun 21, 2017 10:58 pm    Post subject: Adidas Ultra Boost Yeezy Korting Reply with quote




De Adidas Ultra Boost Yeezy Korting blijft zijn dominante rek als een must-running model dankzij zijn comfortabele full-length Boost cushioning systeem, stijlvolle Primeknit bovenkant, en zijn unieke mogelijkheid om een ​​beroep te doen op streetwear liefhebbers dankzij een elegant design perfect voor elke gelegenheid. De Ultra Boost is nu op zijn derde aflevering met een geüpdatet Geweven Primeknit-bovenkant voor een dure nieuwe, doorschijnende drie streepkooi overlays, en een geperfectioneerde Continental rubberrubber zoolunit voor extra tractie.

De Adidas Ultra Boost Yeezy Verkoop Uncaged komt op 1 februari 2017 in een nieuwe kleurenkleurige kleurweg terug, maar niet in de traditionele regenboog gespikkelde zin die je misschien gebruikt zou hebben. In plaats daarvan kiest de adidas Ultra Boost Uncaged Multi Color voor een eenvoudige Core Black Primeknit geweven constructie, terwijl onderliggende spikkels van willekeurig geplaatste regenboogdraden doorkijken voor een uniek accent. De naadloze bovenkant wordt geaccentueerd door een matte zwarte hakbehuizing met chroom 'Ultra Boost' branding die overeenkomt met een traditionele White Boost-midsole unit, terwijl de Continental rubberen buitenzool een zwarte afwerking krijgt, dus het hoeft zich geen zorgen te maken over het vuil maken van dit paar.

We hebben dit jaar al een olijfslapklep van de Adidas Ultra Boost Yeezy Wit Uitverkoop druppel gezien, maar maak je geen zorgen als je het gemist hebt, omdat er nog een andere olijfversie van de schoen later dit jaar vrijkomt. Waarschijnlijk beter dan de eerste, heeft deze volgende Ultra Boost met de trendy kleurenweg in de sneakerwereld nu een paar verschillen, waaronder een doorschijnende kooi, traditionele hieltellers in plaats van de getextureerde versies van de laatste olijfklein en een lichtbruine zool.

Hij Adidas Ultra Boost Yeezy Zwart Aanbieding "Trace Cargo" kleurweg net uitgegeven bij Finishline. De schoenen waren bedoeld om op 1 januari los te maken naast de koninklijke blauwe en mysterieuze rode kleurwegen, maar zijn nu online beschikbaar. Pak ze voordat ze verdwijnen.
Aanvankelijk lijkt dit op een eenvoudige lichtgrijze kleurweg voor de adidas Ultra Boost Uncaged. Maar kijk wat dichterbij en je ziet dat de grijze accent is met subtiele hints van gekleurde details die in de bovenkant van de Primeknit zijn geweven. De kleuren zijn zo licht, in feite, dat we in deze afbeeldingen niet eens goed kunnen vertellen welke tinten aanwezig zijn, maar het lijkt oranje, blauw en misschien groen in de lichtgrijs verstrengeld. U zult ook merken dat deze een grijze buitenzool hebben, in plaats van de gebruikelijke zwart of wit voor de Ultra Boost's Continental rubberzool.

De nieuwe Adidas Ultra Boost Yeezy Groothandel heeft zeker veel van ons aan het denken dat de schoen beter dan ooit in 2017 lijkt en het lijkt erop dat de Ultra Boost Uncaged niet op het punt staat om ook iedereen in het nieuwe jaar te imponeren. Vandaag stellen we onze standpunten vast over wat gemakkelijk een van de beste kleurwegen is, maar voor de cageless Ultra Boost, met een onberispelijke combinatie van zwart, wit en donkergrijs voor het gedetailleerde Primeknit-bovenkant met een zwarte boostmidszool en witte buitenzool. Met matte zwarte hakbalken die overeenkomen met de zwarte boost, is het eindresultaat een eenvoudige maar opvallende kleurweg voor de ultieme comfortabele en stijlvolle sneaker.
_________________
adidas-zx-flux Bleu
adidas-zx-flux Noir
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group