CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Adidas Superstar 80s Core Wit Nieuwe
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » DCA-PIT Driver
Author Message
deeRudolf2



Joined: 01 Jul 2017
Posts: 2

PostPosted: Sat Jul 01, 2017 4:27 am    Post subject: Adidas Superstar 80s Core Wit Nieuwe Reply with quote



Vorig jaar kwam Rita Ora samen met Adidas Originals en liet meteen een ongerepte 'Metal Toe' adidas Superstar 80s-pair zien die aanvankelijk werd gedacht als een samenwerking. Nu zien we het retourneren van de esthetiek met deze Adidas Superstar 80s Core Wit Nieuwe "Gold Foil" uitsluitend voor de dames. Hier is de schelptand niet eens het eerste ding om je aandacht te grijpen, aangezien de Gouden Folie op de basisbotsingen afdrukken met een premium zwart leer en sučde doorheen. Het is een blik die we gezien hebben als een optie op NIKEiD, maar nu worden de drie strepen betrokken bij de metallische folie glans.

De Adidas Superstar 80s Core Zwart Goedkoopste is sindsdien een cultureel icoon sinds Run DMC schreeuwde onze 'mijn adidas' 3 decennia geleden. De levensstijltendensen van dit model zijn zo dicht als ooit, net als in het afgelopen jaar hebben we de klassieke schelptoon gezien in een Metal Toe-uitvoering en een atmos-samenwerking die ons een gloed gaf in het donker snakeskin-esthetische. Nu is de slang boven in dit nieuwe "Tribal Blue Snake" paar terug. Met de textuurroute krijgt de faux-huidhoes een koningsblauw tintje, heel sučde accenten, doe de dingen op de hak en drie strepen om de geelwit op de schelptand, de voering en de middelzool te helpen.

Fun-loving skateboard merk Alltimers teamt met Adidas Superstar 80s FTWWHT Goedkope echte in het voorjaar voor een capsule-collectie, gemarkeerd door de Superstar Vulc. Het skate merk / crew leent hun handtekening vintage-geļnspireerde stijl aan de iconische shelltoe sneaker remodeled speciaal voor skateboarden, met een witte leren bovenkant met suede detailing en marine en oranje accenten. De kleurenschoen van de schoen is gemodelleerd na de Hogan, een vintage 1980's adidas sneaker. De Superstar Vulc wordt vergezeld van een kledingcollectie van Alltimers, waaronder een track jacket, shorts en t-shirts.

Van OG kijkt naar de vijftig tinten van Pharrell's Supercolor-pak, de Adidas Superstar 80s Winkels nederland heeft al een beetje van alles gezien voor zijn jaarlijkse viering door Adidas Originals. Nu ziet de iconische shelltoe sneaker nog een nieuwe versie, die een kijkje lijkt van sommige van zijn suede-geconstrueerde broeders zoals de Campus, met een volledige sučde bovenkant. De luxe constructie houdt verband met de jaren 80-constructie van de Superstar, compleet met vlakke leren tong en off-white zool en shelltoe voor een authentieke oud-school look.

Het jaar van de Adidas Superstar 80s Nieuwe collectie krijgt een andere bijdrage met deze exotische makeover alleen voor de dames. De adidas Originals Superstar 80's van de vrouwen krijgen zowel een metalen shelltoe en pony hair upper, ook gedetailleerd met reptiel-getextureerd leer voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de jaarlange viering van de iconische lage-top-hoepelschoen.
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » DCA-PIT Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group