CREWRIDE
  Ridesharing to and from crew bases...
Username:  Password:  

 
Index  FAQ  Search  Memberlist  Usergroups  Profile  Log in to check your private messages  Register

Adidas Superstar 80s Online korting
Jump to:  
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver
Author Message
Jamesqw9



Joined: 02 Jul 2017
Posts: 2

PostPosted: Sun Jul 02, 2017 11:46 pm    Post subject: Adidas Superstar 80s Online korting Reply with quote



De Adidas Superstar 80s Online korting vierde zijn 30ste verjaardag niet te lang geleden, maar heeft sindsdien een achterbank gemaakt voor een aantal silhouetten in de catalogus van de drie strips, die nu meer gericht zijn op innovatie en nieuwe technologieën dan iets anders. Dat betekent niet dat het pictogram van de jaren 80 niet is vernieuwd, aangezien adidas Originals het nieuwe jaar inluidt met twee premium "Metallic Toe", neemt de Superstar's legendarische shelltoe-constructie op. De adidas Superstar Gold Toe en Adidas Superstar Silver Toe Neemt de kostbare metalen route op het werk, terwijl elke kleurweg een gladde witte of zwarte leren bovenkant heeft voor een meer traditionele juxtaposition.

De Adidas Superstar 80s Wit Nederland was een paar jaar geleden een belangrijk brandpunt van de retro lineup van Adidas Originals ter ere van de 30-jarige jubileum van de klassieke shell. Niet alleen kreeg het levensstijlpictogram vernieuwde behandelingen in de middelste constructie en Primeknit, maar een aantal premium en luxe textielstoffen werden gebruikt om meer aandacht te krijgen dan ooit. Vandaag kijk je eens naar een exclusieve adidas Superstar Cork Toe van vrouwen die de alomtegenwoordige schelp met een kurkafwerking tot taak heeft. 2 kleurenweg opties variëren van zwart suède of een zandbrander voor een monochromatische afwerking.

De constante stroom van premium samenwerkingen vormt Adidas Originals en UK retailer grootte? Teleurstelt nog niet, als de twee teams voor een stijlvolle set van de Adidas Superstar 80s Kopen . De voor altijd iconische shelltoe sneaker wordt gepresenteerd in twee uiterst smaakvolle premium looken, met een hoogwaardige lederen bovenkant in zwart of wit met tonale nubuck voor de heeltabellen en zijstrips. Het duo van indrukwekkende Superstars wordt elk afgerond met gelaagde adidas-trefoil-logo's op de tong.

Je hebt van steel-toe laarzen gehoord, maar je hebt nog nooit een metalen touwschoenenmodel gezien. Adidas Originals vervolgt hun 'Metal Toe' serie Superstars met deze unieke nieuwe versie met koper op de tenen die is ontworpen om het element te zien zoals het natuurlijk in de natuur voorkomt. Ondertussen is de rest van de schoen geconstrueerd in tonaal zwart leer om je echt te laten richten op de opvallende shelltoes. Adidas Superstar 80s Zwart Bestellen Metal Toe "Copper" van deze vrouw komt nu bij internationale retailers, dus verwacht ze binnenkort hier in de VS.

De Primeknit-constructie van de Adidas Superstar 80s Goedkope echte krijgt deze zomer een levendige upgrade met het "Multicolor" -pakket. Het populaire regenboog assortiment van kleurenbehandeling wordt toegepast op de geweven bovenkant van het iconische silhouet, weergegeven in uw keuze van zwarte, witte of grijze basiskleuren. Elke kleurrijk geweven bovenkant is aangevuld met lederen binnenvoering voor een superieure uitstraling. De Superstar Primeknit "Multicolor" -pakket verkoopt voor $ 130 per 1 januari op fijnere adidas Originals-retailers landelijk.
Het lijkt erop dat Adidas Originals nog een andere manier heeft gevonden om de Superstar opnieuw te voorstellen met deze all-new cut-out constructie voor vrouwen. Het iconische originele low-top silhouet en shelltoe blijven, maar van daaruit nemen de draden van de Superstar een drastische beurt, omdat het een deconstructeerd leer boven heeft met twee lagen diepanel in geometrische vormen. Deze debutkleuring gaat met een scherpe schaduw van witte bovenkant, met een geelwit teen en zool voor een antieke look.
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    CREWRIDE Forum Index » PIT-PHL Driver All times are GMT - 4 Hours


 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

phpBB skin developed by: John Olson
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group